Bloggen

De 7 beste Tools om je blog te doen groeien.

Het heeft me al (veel te) veel tijd gekost om uit te zoeken (en te proberen en te testen en vervolgens sommige af te zweren) om uit te vlooien welke geweldige tools ik wil weerhouden om mijn blog te laten groeien, en welke ik liever links laat liggen.  

Vooral als beginnende blogger kan het moeilijk zijn om tussen de bomen het bos nog te zien. Daarom wilde ik voor mijn lezers een overzicht maken van de beste tools om je blog te doen groeien.

Niet alleen hou ik van al deze briljante bedrijfshulpmiddelen en instrumenten, maar ze maken ook mijn (blog) leven gemakkelijker en besparen

Dit bericht bevat geaffilieerde links, wat betekent dat ik een kleine commissie kan krijgen als je besluit te kopen via deze links, maar maak je geen zorgen, het kost je niets extra. Ik adviseer alleen producten waar ik dol op ben. Bedankt voor je ondersteuning!

Als u op zoek bent naar tools om uw bedrijf een boost te geven, bekijk deze dan:

Siteground

beste tools om je blog te doen groeien: Siteground logo

Ik hou van Siteground! Ik gebruik Siteground om mijn website te hosten (degene die je nu aan het lezen bent!).

Ze zijn niet duur; vanaf 3.95 euro per maand heb je al een hosting voor je site. Dat is minder dan een kopje koffie. Siteground heeft een geweldige klantenservice, met 24/7 mogelijkheid tot ondersteuning.

Meld je nu aan voor Sitegrounnd

Tailwind

Tailwind logo

Tailwind is de planner die ik gebruik om mijn Pins op Pinterest in te plannen. Dit heeft echt geholpen om verkeer naar mijn blog te leiden.

Niet alleen dat, Tailwind is een door Pinterest erkende Marketing Partner, wat betekent dat uw Pinterest-account niet wordt bestraft met Tailwind.

Meld je nu aan voor Tailwind

Language Tool

beste tools om je blog te doen groeien: Language Tool logo

LanguageTool is zo nuttig voor me. Wanneer je probeert zo veel mogelijk inhoud van hoge kwaliteit te krijgen, is LanguageTool het tweede paar ogen op mijn blogposts om de spelling, grammatica en interpunctie te controleren.

Je wil uiteraard dat alles wat je in het publieke domein zet gemakkelijk leesbaar is, of dat nu je website is, je brochures, je e-mails. LanguageTool is de tool die me helpt om dat te doen!

LanguageTool doet vanzelfsprekend veel meer dan spellingcontrole. Het ziet ook fouten die minder in de gaten lopen, die je zelf niet eens ziet.

Meld je nu aan voor een GRATIS LanguageTool account

ConvertKit

beste tools om je blog te doen groeien: ConvertKit Logo

ConvertKit is mijn favoriete e-mailmarketingtool. Ik ben er dol op, want het doet alles wat ik nodig heb om de dingen te doen met zijn geweldige e-mailsjablonen, eenvoudig om aanmeldingsformulieren in te stellen, doelgroepsegmentatie en geautomatiseerde e-mailcampagnes.

Je kunt KonvertKit 30 dagen gratis proberen. Ja graag!

Meld je nu aan voor een GRATIS KonvertKit account

Canva

beste tools om je blog te doen groeien: Canva Logo

Canva is één van de beste tools die ik heb ontdekt op mijn lange weg bij het opzetten van deze blog.

Het is een grafisch ontwerpsoftware waarmee zelfs de minst creatieve persoon eruitziet alsof ze weten wat ze doen wanneer het gaat om marketingmateriaal cereëren voor hun bedrijf.

De Canva tool heeft meerdere templates die je kunt aanpassen met je eigen informatie. Van logo’s, flyers, social media-afbeeldingen, brochures, posters tot menu’s. Je noem het maar op, ze hebben er een sjabloon voor.

Ik hou er ook van dat ik uitnodigingen voor diverse gelegenheden kan maken. Mijn buurvrouw heeft de meest geweldige poster ontworpen voor het schoolfeest van van haar zoon. Canva — we houden van je!

Sorry, had ik al gezegd dat het GRATIS is? Oh ja! Er is een zakelijke versie, maar ik ben nog steeds heel tevreden met de gratis versie.

Meld u nu aan voor een GRATIS Canva-account

LunaPic

beste tools om je blog te doen groeien: Lunapic Logo

Ik gebruik het om de grootte van de beelden die ik uploaden naar mijn blog te verminderen. Het verkleinen van de afbeeldingsgrootte is uitermate belangrijk als je je site niet wilt vertragen.

Probeer Lunapic hier uit; het is GRATIS!

KWFinder

beste tools om je blog te doen groeien: KW finder logo

Dit is dè Keyword Finder tool die ik gebruik om het merendeel van mijn zoekwoordonderzoek voor mijn blogberichten te doen. Het is GRATIS te gebruiken, maar je bent beperkt tot 5 zoekopdrachten per 24 uur (tot nu toe was dat genoeg voor mij). Het is een briljante tool en gemakkelijk te gebruiken.

Klik hier om naar KWFinder te gaan

Dit was een overzicht van de volgens mij beste tools om je blog te doen groeien. Overweeg je om een ​​blog te starten? Kan ik u ergens mee helpen en een bericht schrijven? Laat het me weten in de reacties hieronder. Alvast veel succes gewenst met je nieuwe blog (in wording)

Pin voor later

Deel gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Onttvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  
  • Gidsen en e-boeken met strategieën om je publiek te doen groeien
  • Toegang tot onze online bibliotheek met gratis tutorials
  • Spiekbriefjes, werkboeken en stappenplannen om je te helpen toe te passen wat je hebt geleerd.

JOIN DE DANDELIONS