Disclaimer

Ik vind het belangrijk om duidelijk en open te zijn naar mijn lezers. Daarom bij deze een disclaimer. Als je mijn blog leest, gaan we er van uit dat je dit goed vindt.

Inhoud

De artikelen op deze blog zijn geschreven uit mijn eigen ervaring. De geschriften op deze site zijn van mijzelf en geven niet de meningen van mijn werkgever weer. Ik maken geen reclame, tenzij in het artikel staat vermeld dat het om een samenwerking of een gesponsord artikel gaat.

Dit is een persoonlijke blog, de meningen en meningen zijn van mij als blog-eigenaren. Ik beweer niet dat ik experts zijn over de onderwerpen, producten of services die ik bezoeken en waarover ik schrijf, maar de details moeten direct worden geverifieerd bij de provider of distributeur. Wanneer ik over een plaats, product of evenement schrijf, zal ik mijn eerlijke gedachten geven. Integriteit en transparantie zijn erg belangrijk voor mij. Elke gesponsorde beoordeling of geadverteerde productplaatsing zal duidelijk worden vermeld.

De blogposts zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er foutjes in staan of dat de informatie niet compleet is. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele informatie, die niet correct is, natuurlijk probeer ik de blogposts zo goed mogelijk te schrijven en er de juiste informatie in te zetten.

Hoewel ik alles in het werk stel om juiste informatie te publiceren, leer ik nog steeds. Ik zal al mijn feiten controleren, maar besef dat geneeskunde een voortdurend veranderende wetenschap en kunst is. De ene arts kan de dingen anders doen dan de andere. Ik presenteer eenvoudig mijn opvattingen die zoveel mogelijk op bewijs gebaseerd zijn.

Door deze blog te lezen, stemt u ermee in deze blog niet te gebruiken als medisch advies om een ​​medische aandoening bij uzelf of anderen te behandelen, inclusief maar niet beperkt tot patiënten die u behandelt. Gebruik van deze website vormt geen relatie tussen arts en patiënt. Raadpleeg uw eigen arts voor eventuele medische problemen.

Deze blog mag niet worden gebruikt in welke juridische hoedanigheid dan ook, inclusief maar niet beperkt tot het vaststellen van ‘zorgstandaard’ in juridische zin of als basis voor getuigenverklaringen van deskundigen. Er wordt geen garantie gegeven over de juistheid van verklaringen of meningen op de podcast of blog.

Teksten, foto’s en het logo die op deze blog zijn geplaatst mogen niet overgenomen worden zonder toestemming.

De meeste foto’s zijn door onszelf gemaakt. Voor andere foto’s is toestemming gegeven of gevraagd aan de maker van de foto.

Op deze blog zie je soms berichten en filmpjes van Instagram, Facebook, Twitter en Youtube voorbijkomen. Deze berichten en filmpjes zijn  ingesloten (embedded). Wanneer deze worden verwijderd door de eigenaar op de oorspronkelijke website, zal deze automatisch van deze blog verwijderd worden. Hier vind je meer informatie over Insluiten.

Reviews

De reviews die ik heb geschreven, zijn geschreven en gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en meningen.  Dit is geen garantie dat iemand in ongeveer dezelfde situatie, dezelfde ervaringen heeft.

In reviews geef ik mijn eerlijke mening, het maakt niet uit of deze review gesponsord is of uit een samenwerking is ontstaan.

Reacties

Ik verwelkom uw vriendelijke, kritische en constructieve feedback. Debat en discussie worden aangemoedigd. Persoonlijke aanvallen zijn nooit acceptabel. Opmerkingen die niet aan dit beleid voldoen, worden verwijderd. Reacties kunnen worden verwijderd als deze kwetsend overkomen of wanneer er links in staan naar andere niet relevante websites voor reclame.

Samenwerkingen

Bij een samenwerking plaats ik alleen no-follow links (links voor reclame doeleinden). Lees hier het standpunt van Google over links voor reclame doeleinden. Daarnaast vermeld ik zowel in het artikel als op sociale media vermeld dat het om een samenwerking gaat.

Affiliate Links

Op deze website kom je soms de melding: “Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links.” tegen.

Dit zijn links naar een bepaald product in een webwinkel. Als jij daarop klikt en vervolgens dat product koopt, krijgen wij een bepaald percentage van het bedrag van het product. Zo kunnen we geld verdienen aan deze website. Hoe dan ook gebruiken we alleen maar affiliate links naar producten waar we volledig achter staan. Dit geldt ook voor de advertenties die aanwezig zijn op onze website.

Heb je vragen over de disclaimer. Stuur dan gerust een mailtje naar thewhisperingdandelions@gmail.com of vul het contactformulier in.

Lees ook onze privacyverklaring.

Deel gerust!

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Ontvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  

JOIN DE DANDELIONS