Disclaimer


We vinden het belangrijk om duidelijk en open te zijn naar onze lezers. Daarom bij deze een disclaimer. Als je onze blog leest, gaan we er van uit dat je dit goed vindt.

Inhoud

De artikelen op deze blog zijn geschreven uit onze eigen ervaring. We maken geen reclame, tenzij in het artikel staat vermeld dat het om een samenwerking of een gesponsord artikel gaat.

Dit is een persoonlijke blog, de meningen en meningen zijn van ons als blog-eigenaren. We beweren niet dat we experts zijn over de onderwerpen, producten of services die we bezoeken en waarover we schrijven, maar de details moeten direct worden geverifieerd bij de provider of distributeur. Wanneer we over een plaats, product of evenement schrijven, zullen we onze eerlijke gedachten geven. Integriteit en transparantie zijn erg belangrijk voor ons. Elke gesponsorde beoordeling of geadverteerde productplaatsing zal duidelijk worden vermeld.

De blogposts zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er foutjes in staan of dat de informatie niet compleet is. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele informatie, die niet goed is, natuurlijk proberen we onze blogposts zo goed mogelijk te schrijven en er de juiste informatie in te zetten.

Teksten, foto’s en het logo die op deze blog zijn geplaatst mogen niet overgenomen worden zonder toestemming.

De meeste foto’s zijn door onszelf gemaakt. Voor andere foto’s is toestemming gegeven of gevraagd aan de maker van de foto.

Op deze blog zie je soms berichten en filmpjes van Instagram, Facebook, Twitter en Youtube voorbijkomen. Deze berichten en filmpjes zijn  ingesloten (embedded). Wanneer deze worden verwijderd door de eigenaar op de oorspronkelijke website, zal deze automatisch van deze blog verwijderd worden. Hier vind je meer informatie over Insluiten.

Reviews

De reviews die we hebben geschreven, zijn geschreven en gebaseerd op onze ervaringen en meningen.  Dit is geen garantie dat iemand in ongeveer dezelfde situatie, dezelfde ervaringen heeft.

In onze reviews geven we onze eerlijke mening, het maakt niet uit of deze review gesponsord is of uit een samenwerking is ontstaan.

Reacties

Reacties kunnen worden gewijzigd of verwijderd als dit nodig is. Deze kunnen worden verwijderd als deze kwetsend overkomen of wanneer er links in staan naar andere niet relevante websites voor reclame.

Samenwerkingen

Bij een samenwerking plaatsen we alleen no-follow links (links voor reclame doeleinden). Lees hier het standpunt van Google over links voor reclame doeleinden. Daarnaast vermeld ik zowel in het artikel als op sociale media vermeld dat het om een samenwerking gaat.

Affiliate Links

Op onze website kom je soms de melding: “Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links.” tegen.

Dit zijn links naar een bepaald product in een webwinkel. Als jij daarop klikt en vervolgens dat product koopt, krijgen wij een bepaald percentage van het bedrag van het product. Zo kunnen we geld verdienen aan deze website. Hoe dan ook gebruiken we alleen maar affiliate links naar producten waar we volledig achter staan. Dit geldt ook voor de advertenties die aanwezig zijn op onze website.

Heb je vragen over de disclaimer. Stuur dan gerust een mailtje naar thewhisperingdandelions@gmail.com of vul het contactformulier in.

Lees ook onze privacyverklaring.

Deel gerust!

e-boeken voor geautomatiseerd passief inkomen voor jouw blog of website

Maak rendabele e-boeken

Je krijgt ook toegang tot onze GRATIS e-mailcursus en leert wat niemand je reeds vertelde over:

  • Hoe je eboeken kan maken
  • Hoe je eboeken kan promoten
  • Hoe je eboeken kan verkopen

START NU DE GRATIS CURSUS

Je gegevens zijn 100% veilig bij ons. Lees hierover meer in onze Privacyverklaring. Uitschrijven kan altijd.  #No spam!

Klaar om je blog & onderneming te doen groeien? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je onderneming te doen groeien. 

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  
  • Gidsen en e-boeken met strategieën om je publiek te doen groeien
  • Toegang tot onze online bibliotheek met gratis tutorials
  • Spiekbriefjes, werkboeken en stappenplannen om je te helpen toe te passen wat je hebt geleerd.

JOIN DE DANDELIONS