Journaling

Hoe ik een confectie BUJO omtoverde tot mijn unieke versie

Enkele maanden geleden had ik – zoals zovelen onder jullie – enkele A5 Bujo’s aangeschaft uit de action. Ik vond ze geweldig maar ook wat onpersoonlijk?. Daarom heb ik ook de buitenkant gepimpt, en ben super blij met het resultaat. Echt helemaal mijn ding nu!
Ik wilde een neutrale kleur, die voor elke mood en elk seizoen toepasselijk blijft (ik had niet verwacht dat hij zo snel vol zou zijn…) 

Ik besloot daarom met mod-podge en een oud boekje dat ik op een rommelmarkt had gevonden, aan de slag te gaan. Naarmate ik mijn journal aan het gebruiken was, vond ik in de action nog wat vintage versiersels, die het voor mij helemaal af maakten. Al bij al ben ik blij met het resultaat.  Nu is het écht mijn journal. Spijtig dat -ie zo snel vol is.  

Deel gerust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Ontvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  

JOIN DE DANDELIONS