annacollage
Goede koffie,  Verken Leuven

Lekkere Koffie bij Anna’s specialty bar

Wat een heerlijke dag! Op een van onze wandelingetjes door Leuven zijn Veerle en ikzelf snakkend naar koffie (je mag ons geruste allebei koffie-addicts noemen; maar dan wel enkele lékkere koffie) terecht gekomen bij Anna’s specialty bar. Een koffiebar om u tegen te zeggen. Daar hebben wij de kaart bekeken en waren een beetje overweldigd door de vele variaties aan koffie, thee en desserts.

Wij zelf kozen voor een Latté met smaakje. Dit werd heel mooi opgediend op een houten plateautje. De Latte’s waren geweldig goed van smaak.

Collage van Anna's specialty bar.
Heerlijke koffie in Anna’s specialty bar

Het interieur mag er ook wel wezen, mooi aangekleed en gezellig. Soms kan het hier wel eens wat druk zijn maar toen wij er waren was het goed te doen. Het was er rustig en gezellig. Zeker een plaats om nog eens terug te komen.

alt tekst voor pinterest
onderschrift voor pinterest
Deel gerust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Ontvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  

JOIN DE DANDELIONS