Bloggen,  Pinterest

Pinterest Marketing tips en strategieën

Maak je een fabulo-fantastische  inhoud op je blogs, maar leest schijnbaar niemand ze?  Dan vermoed ik dat je de geheimen van Pinterest-marketing nog niet hebt ontdekt? Deze Pinterest Marketing tips zullen goed van pas komen.

Maak je geen zorgen, ik snap je helemaal. Ik ben hier om samen met jou het pinterest-mysterie te ontdekken. Ik zal je te helpen OP EEN EENVOUDIGE MANIER het verkeer naar je blog-website te vergroten met de hulp van GRATIS Pinterest-marketing!

Zoals zoveel anderen, toen ik voor het eerst met bloggen, geloofde ik dat ik gewoon een blogpost zou schrijven. Ik zou het op Pinterest zou vastpinnen en dat dan alles vanzelf wel zou gebeuren. Ik zou honderden misschien wel duizenden mensen naar mijn blog hebben laten stromen.

Oh oh, was ik even verkeerd! Het kost heel wat meer energie, strategie en finesse dan dat.

Opdat de GEWELDIGE inhoud van je blog waar je zoveel tijd in hebt gestoken, zou worden opgemerkt, geherpind en veel mensen je blog gaan bezoeken, zal je ervoor moeten zorgen dat  je Pinterest profiel up to date is. Je moet er voor zorgen dat de pins die jij pint van jouw website geoptimaliseerd zijn voor Pinterest. Ook moet je gedrag op Pinterest in overeenstemming zijn met wat de Pinterest-goden verwachten.  

Om je te helpen je Pinterest-marketing strategie op punt te stellen, heb ik een stap-voor-stap snelstartgids met een bonus checklist gemaakt. Die kan je gebruiken telkens wanneer je een blog-post schrijft en een pin maakt.

In deze checklist overloop ik de details van  de methoden die ik heb geleerd en gebruik. Die hebben meer verkeer naar onze website geleid dan ooit tevoren. De checklist is VOLLEDIG GRATIS !!  Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens hieronder in voeren en de gids wordt naar jouw inbox verzonden. Zo kan jij ONMIDDELLIJK van start gaan met blog-verkeer naar jouw site sturen met  gratis Pinterest- marketing.

Kom hier zeker nog eens terug nadat je deze tips en strategieën voor Pinterest-marketing hebt geprobeerd. Laat me weten hoe jouw blog hierdoor is gegroeid. Ik kijk er naar uit om je feedback he lezen!

Pinterest ninja cursus. Nuttige Pinterest marketing tips

Indien je je na lezen van deze post en gebruik van mijn checklist verder zou willen verdiepen in PINTEREST, kan ik je van harte de Pinterest Ninja cursus van van Megan Johnson aanbevelen. De cursus is zeer redelijk in prijs ( minder dan $60 juni 2019), en uitermate effectief.

Voor meer hulpvolle Blogging-tips, mis ook mijn post met 10 tips voor nieuwe bloggers niet.

Deel gerust!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Ontvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  

JOIN DE DANDELIONS