Self-care

Niet iedereen kijkt iedere ochtend met stralende ogen en ontwapenende glimlach in de spiegel. En lang niet iedereen durft goed voor zichzelf te zorgen en is trots op dingen die best wat gepaste trots verdienen. Toch is goeie zelfzorg en zelfliefde van essentieel belang in voorkomen en overwinnen van je burn-out. Ook, en zeker wanneer je zelf voor anderen moet zorgen.

Goed voor jezelf zorgen, kan je gelukkig ook leren. Echt waar!

Je hoeft jezelf echt niet helemaal het geweldig-super-fantastisch vinden of zelfingenomen te zijn. Zelfliefde begint allemaal met een heel klein beetje meer welverdiende waardering voor wie jij bent. En daar help ik jou graag mee op weg.

Lezen
Journaling
Er op uit
Er op uit
Er op uit
Deel gerust!

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Ontvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  

JOIN DE DANDELIONS