Plaatsen die we bezochten

I Haven’t been everywhere, but it is on my listHier boven een beeld van de landen die we tot nu toe bezochten. Omdat onze reistijd enigszins beperkt is, maken we optimaal gebruik van onze tijd op een bestemming door te onderzoeken en een gedetailleerde route te creëren voordat we voet aan wal zetten. Reizen is voor ons enerzijds om te ontspannen, maar ook en vooral om alles te ervaren wat we kunnen, van de meest toeristische, bekende locaties tot de meer obscure activiteiten.


Gezien onze huidige werkschema’s, is het niet altijd makkelijk om meer dan een dikke week aansluitend afwezig te zijn. Dat betekent dat we vaak in Europa blijven. De reis zal nooit stoppen voor ons. Onze bucketlist blijft groeien met verafgelegen plaatsen op deze prachtige planeet.


Deel gerust!

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Eén van de belangrijkste misvattingen over vreugde in de gezondheidsberoepen is dat gezondheidszorg ons gelukkig zou moeten maken. Maar de waarheid is – en we KUNNEN dit niet genoeg benadrukken – geluk gebeurt niet alleen. Je moet het laten gebeuren. 

Ontvang GRATIS het M.I.R.A.K.E.L e-boek met een stappenplan voor voorkomen of overwinnen van burn-out voor artsen, paramedici en andere gezondheidswerkers. 

Ontvang het GRATIS e-book

Klaar om health care burnout te bestrijden? 

 

Word lid van de Dandelions en je ontvangt e-mails met tips en trucs om je terug met plezier aan het werk te gaan in de gezondheidszorg

+ KRIJG TOEGANG TOT ONZE  GRATIS BIBLIOTHEEK  VOOR CREATIEVE GROEIENDE ONDERNEMERS

    1.  

JOIN DE DANDELIONS